KBHM

CASES SHOP INFO

Online Marketing:

"VI INTEGRERER JERES VIRKSOMHED KORREKT I RELEVANTE ONLINE MEDIER"

Viralt Marketing: Vi integrerer jeres virksomhed korrekt i relevante online virale medier som Facebook, Twitter, LinkedIn, Google Plus, Maps, Youtube m.m.
Vi sørger for at virksomheden visuelle identitet og budskab kommer til udtryk via applikationer, billeder, videoer og grafisk design. Vi tilbuder også at tage billeder og optage videoer til brug i kampagner.


SEO: Vi finder de nøgleord som relaterer sig bedst muligt til virksomhedens målgruppe. Vi implementerer nøgleord og opbygger links til jeres hjemmeside, gennem relavante portaler som øger jeres popularitet i søgemaskinerne.
Vi anbefaler at lave SEO i kombination med Adwords for at opnå den bedst mulige effekt af en evt. markedsføringskampagne.


Online Nyhedsbreve/Flyers: Vi designer og udvikler online flyers eller nyhedsbreve med grafisk udtryk til jeres virksomhed. Formålet er at skabe en kreativ online kampagne som kombinerer viral- og interaktiv marketing. Vi kan promovere flyeren via søgemaskiner, medier som Facebook og Youtube eller via e-mails m.m.

Effektmåling: Ved hjælp af analyseværktøjer måler vi effekten af jeres markedsføringsindsats. Vi kan måle effekt på diverse online kampagner, samt effekt af SEO og adwords.
Som udgangspunkt måler vi alle online markedføringskampagner for at dokumentere effekten.