KBHM

CASES SHOP INFO

Grafisk Design:

IDENTITETER // LOGO DESIGN // PLAKATER // FLYERS // HJEMMESIDER // FOLDERE // SKILTE M.M.

Grafisk identitet: En grafisk / visuel identitet skaber genkendelse og skiller sig ud i mængden.
Det er virksomhedens visuelle "ansigt" på markedet. Det er et unikt fundament og værktøj for positionering, branding og markedsføring. En visuel identitet skal være forankret i virksomheden samt underbygge den valgte strategi.


Logo design / redesign: Vi tilbyder logo design eller redesign af et allerede eksisterende logo. Et logo er en virksomheds / forretnings symbol eller kendetegn. Det kan være en tegning, et billede, bogstaver eller navn lavet på karakteristisk måde, så det bliver et unikt og genkendeligt mærke for kunden.

Plakater / Flyers: Vi designer plakater og flyers i alle størrelser og former. Plakater og flyers (løbesedler) kan bruges til rigtig meget, bl.a. til at reklamere for en virksomhed, en begivenhed, en lokation eller et budskab i det offentlige rum, men selvfølgelig også inde for private rammer. Plakater og flyers tilbydes både trykt, digitalt og til online brug.

Hjemmesider: Vi designer og udvikler hjemmesider til brug for virksomheder, foreninger eller privatpersoner. Hjemmesiderne designes således at den stemmer overens med virksomhedens krav om funktioner, layout og design. Vi tilbyder desuden logo og grafisk optimering til jeres nuværende hjemmeside.

Foldere / Magasiner: Vi tilbyder design og udvikling af program foldere, udstillingsfoldere, politiske foldere m.m. Vi tilbyder desuden design af forskellige magasiner / blade. Stil, format, papirtype m.m. kan aftales på forhånd. Vi tilbyder også fotografering efter ønske, så alle de kreative elementer kan samles hos os.

Skilte / Bannere m.m.: Vi designer og udvikler skilte, bannere (i alle størrelser), visitkort, brevpapir, unikke skrifter (fonte), emballager, bordkort, klistermærker, menukort m.m. Vi designer/tegner desuden Illustrationer af forskellige arter.
Eksempel på Grafisk Identitet udviklet af KBHM. ►